Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başvuru İlanı
10 Ağustos 2023

Hastanemiz tarafından 13.11.2023-15.12.2023 tarihleri arasında Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenecek olup, eğitim başvuruları 28.08.2023-08.09.2023 tarihinde alınacaktır.

Başvuru yapmak isteyen katılımcıların;

https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2F duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak aşağıda yer alan mail adresine göndermesi gerekmektedir. Ayrıca başvuruda istenen ek evraklar ile birlikte çalıştığı hastanedeki yetkililer aracılığıyla ya da bireysel olarak Hastanemiz Eğitim ve Ar-Ge birimine teslim edebilir.

Başvuru İçin Gereken Belgeler:

• Başvuru Formu (Başhekim ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüne onaylatılmış olmalı)
  • Diploma Fotokopisi
  • En son bitirmiş olduğu okulun (hemşirelik, ebelik, sağlık memurluğu) diploma fotokopisi. Sağlık alanı dışında bir üst öğrenim diploması var ise beraber gönderilmeli.
  • Çocuk yoğun bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşire, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabillir.
  • Ebe ise, hemşire yetki belgesi ya da hemşire yetkili olduğuna dair kurum yazısı
  • Kimlik fotokopisi
  • Evrakların asıllarının başvuru tarihi içinde posta ya da elden kuruma iletilmesi zorunludur.
  • Başvurular resmi yazı ve ekleri ile yapılmalıdır.

Program Sorumlusu: Naciye ŞEKERCİ

Telefon: 0 332 310 50 00 Dahili: 512 72