Hastanemiz konferans salonunda "Şehit Uzm. Dr. Ekrem KARAKAYA" nın ebediyete intikal edişinin 1. yıldönümünde saygıyla, rahmetle ve minnetle yâd etmek üzere anma töreni düzenlendi.
07 Temmuz 2023

Hastanemizin konferans salonunda "Şehit Uzm. Dr. Ekrem KARAKAYA’nın ebediyete intikal edişinin 1. yıldönümünde saygıyla, rahmetle ve minnetle yâd etmek üzere anma töreni düzenlendi. Programa İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet KOÇ, Konya Tabip Odası Başkanı Sayın Prof. Dr. Bahadır ÖZTÜRK, Hizmet Başkan ve Başkan Yardımcıları, Başhekimimiz Sayın Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan GÜNENC ve Tüm Hastane Yönetimi, hastanemizde görev yapan değerli doktor ve sağlık çalışanlarımız ile birlikte diğer hastanelerin sağlık çalışanları da katıldı.

Anma töreni, Şehit Uzm. Dr. Ekrem KARAKAYA’nın hayatını konu alan kısa film gösterimi ile başladı. Kuran tilaveti ve dua ile devam eden törende, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet KOÇ, Başhekimimiz Sayın Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan GÜNENC ve hastanemizin Kardiyoloji Kliniği’nde görev yapan mesai arkadaşı Uzm. Dr. Ramazan COŞKUN konuşma gerçekleştirdi.

Program katılımcılara helva ikram edilmesi ile sona erdi.

• _DSF1919.jpeg
  • _DSF1998.jpeg