12 Mayıs Hemşireler Günü düzenlenen programla kutladı.
15 Mayıs 2023

Başhekimimiz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan GÜNENC ve hastane yönetimi, hastanemizde görev yapmakta olan tüm hemşirelerimizin “12 Mayıs Hemşireler Günü”nü düzenlenen programla kutladı.

Başhekimimiz Sayın Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan GÜNENC; “Hemşire mesleğinin, şefkat ve özveri önceliğinde, ekip olabilme duygusu ile icra edildiğini, sağlık hizmeti sunumunda vazgeçilmez olan hemşirelerimizin özverili çalışmalarının bilincinde olunduğunu, her daim aynı çatı altında omuz omuza hizmet verebilmeyi dilediklerini” ifade etti.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sayın Züleyha SÖNMEZ; “Konya Şehir Hastanesi bünyesinde yer alan tüm hemşirelerimize göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.”

Düzenlenen program, hizmet yılını 30 yıla tamamlamış olan hemşirelerimize plaket takdim edilerek sonlandırıldı.