14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.
14 Mart 2023

Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen depremden dolayı etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Deprem felaketinin ilk saatlerinden itibaren gerek gönüllü olarak deprem bölgesine giderek sahada, gerekse bölgeden hastanemize nakledilen her hastaya hızlıca müdahale ederek, üstün gayret ve özveriyle görev yapan siz değerli hekimlerimize ve tüm sağlık çalışanlarına Konya Şehir Hastanesi Ailesi ve milletimiz adına teşekkür ederim.

Hastanemizden bu kapsamda afet bölgelerine 53 doktor, 114 sağlık personeli ve 16 destek personeli görevlendirilmiştir.

Bölgedeki tıbbi malzeme ve ilaç ihtiyacını karşılamak üzere; medikal malzemeler öncelikli olarak depolarda tasnif edilip, afet bölgelerine hızla sevk edildi.

Hastanemize deprem bölgesinden getirilen vatandaşlarımızın tıbbi tedavileri devam ederken, gereksinim duyabilecekleri tüm kişisel ihtiyaç malzemeleri hastanemizde kurumsal olarak ve çalışanlarımızın destekleri sayesinde karşılandı.

Tıp tarihinin ilk zamanlarından itibaren insanlığın refahı ve sağlığı için çalışıyoruz. Uzun yıllar süren eğitim, emek, bilgi birikimi, uykusuz geçen mesailer ve edinilen mesleki tecrübeler hep tek bir amaç için; “birilerine umut ışığı olmak.”

Geçmişte nasıl mücadele ettiysek, bugün ve yarın da mücadelemize devam edeceğiz.

Topluma adanmış bu mesleğin onurlu hekimlerinin 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.

Her zaman azim ve gayretle mücadele eden tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.