İl Sağlık Müdürümüz Hastanemizdeki Yaralı Depremzedeleri Ziyaret Etti.
16 Şubat 2023

İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet KOÇ, deprem felaketini yaşayan şehirlerden Konya’ya getirilerek tedavi altına alınan yaralı depremzedeleri ve yakınlarını hastanemizde ziyaret etti. Yaralı vatandaşlar ile sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Sayın Prof. Mehmet Dr. KOÇ, hastaların durumları ile ilgili olarak Hastane Başhekimimiz Sayın Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan GÜNENC’den de bilgiler aldı.

Hastanemiz bünyesinde sağlık çalışanlarının, yardımsever vatandaşların ve belediyelerin desteği ile açılan ve çalışanlar tarafından “İyilik Marketi” adı verilen alanda da incelemelerde bulunan Sayın Prof. Dr. Mehmet KOÇ, “Asrın felaketini hep birlikte el ele vererek aşacağız. Bu alan, birlik ve beraberliğimizin hangi boyutlarda olduğunun güzel bir göstergesi. Depremzede kardeşlerimizin yaşam ve giyim malzemeleri buradan karşılanıyor. Sadece hastanede yattıkları süre zarfında değil, taburculuk aşamasında da dış giyim malzemeleri verilerek hastalarımız uğurlanıyor.” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti. Sayın Prof. Dr. Mehmet KOÇ, depremden yaralı kurtularak tedavi altına alınan tüm vatandaşlara acil şifa, hayatını kaybeden vatandaşlara da Allah’tan rahmet dileyerek hastane ziyaretini tamamladı.

• 5jpg.png
  • 3jpg.png