Acil Bakım Hemşireliği Başvuru İlanı
10 Ocak 2023

Hastanemiz tarafından 13.02.2023-24.03.2023 tarihleri arasında Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenecek olup, eğitim programının başvuru tarihleri 10.01.2023-20.01.2023 olarak belirtilmiştir. Başvuru yapmak isteyen katılımcıların  https://khgmsaglikbakimdb.saglik.gov.tr/TR-94322/konya-sehir-hastanesi-acil-bakim-hemsireligi-sertifikali-egitim-programi-basvuru-ilani.html duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak aşağıda yer alan mail adresine göndermesi gerekmektedir. Ayrıca başvuruda istenen ek evraklar ile birlikte program sorumlusuna çalıştığı hastanedeki yetkililer aracılığıyla ya da bireysel olarak  program sorumlusuna teslim edebilir.

Program Sorumlusu: Halime GÖKŞAN

Telefon: 0 332 310 50 00 Dahili: 51272

E-posta: halime.goksan@saglik.gov.tr

Başvuru İçin Gereken Belgeler:

Başvuru Formu (Başhekim ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ne onaylatılmış olmalı)

Diploma Fotokopisi

En son bitirmiş olduğu okulun (hemşirelik, ebelik, sağlık memurluğu) diploma fotokopisi. Sağlık alanı dışında üst öğrenim diploması var ise beraber gönderilmeli.

Çocuk ve Erişkin Acil servislerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir.

Ebe ise, hemşire yetki belgesi ya da hemşire yetkili olduğuna dair kurum yazısı

Kimlik fotokopisi

Evrakların asıllarının başvuru tarihi içinde posta ya da elden kuruma iletilmesi zorunludur.

Başvurular resmi yazı ve ekleri ile yapılmalıdır.