Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP) kapsamında hastane imkanları dahilinde “Yoğun Bakım Tahliye Tatbikatı” başarıyla gerçekleştirilmiştir.
24 Ekim 2022

HAP Başkanı Başhekim Sayın Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan GÜNENC’in yönettiği tatbikata tüm HAP ekibi ve diğer hizmet sağlayıcıları katıldı.

HAP Başkanı Sayın GÜNENC’in Mor Kod “Acil Durum Planı Aktivasyonu” anonsu ile başlayan tatbikatta, birimlerin, personelin, deneyimi ve hareket kabiliyeti sınanmıştır. Operasyonda saha birimleri aktif edilmiş, yoğun bakımların tahliyesi gerçekleştirilmiştir. Tahliyelerin tamamlanması ile birlikte, HAP Başkanı Sayın GÜNENC’in Yeşil Kod “Acil Durum Sonlandırılması” anonsu ile tatbikatımız sona ermiştir.

Tatbikat sonrasında ilgili birimlerle değerlendirme toplantısı yapıldığını belirten Sayın GÜNENC, “Tatbikatın başarıyla tamamlandığını ve Konya Şehir Hastanesi’nin olası afetlere hazırlıklı olduğunu belirterek, tüm emeği geçenlere teşekkür etti.”

• CAN_2520.JPG
  • CAN_2510.JPG