Şehit Dr. Ekrem KARAKAYA Gözyaşı ve Dualarla Anıldı.
22 Temmuz 2022

Kardiyoloji polikliniği muayene odasında görevi başında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit edilen Uzm. Dr. Ekrem KARAKAYA için hastanemiz konferans salonunda anma töreni düzenlendi. Düzenlenen törene, İl Sağlık Müdürü Sayın Prof. Dr. Mehmet KOÇ, Hizmet Başkan ve Başkan Yardımcıları, Başhekimimiz Sayın Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan GÜNENC, hastane yöneticilerimiz, hastanemizde görev yapan değerli doktor ve sağlık çalışanları ile birlikte merkez hastanelerin başhekim ve idarecileri katıldılar.

Duygusal anların yaşandığı tören, Şehit Dr. Ekrem KARAKAYA’nın hayatını konu alan kısa film gösterimi ile başladı. Kuran tilaveti ve dua ile devam eden törende, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet KOÇ, Başhekimimiz Sayın Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan GÜNENC ve Kardiyoloji Polikliniğinde görev yapan mesai arkadaşı Uzm. Dr. Selçuk ÖZTÜRK konuşma gerçekleştirdi.

Anma töreni, Şehidimizin ruhu için yapılan ikram ile sona erdi.