Hastanemizde “Sağlık Turizmi Paydaş Toplantısı” konulu bir etkinlik düzenlendi.
11 Ekim 2024

Hastanemizde sağlık turizmine yönelik yürütülen faaliyetlerinin geliştirilmesi, hekimlerin sağlık turizmi konusunda bilgilendirilmesi, sağlık turistine erişimde önemli rol oynayan otel yöneticilerinin sürece dahil edilmesi ve paydaş görüşlerinin alınması amacıyla hastanemiz konferans salonunda bir toplantı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıya Başhekimimiz Sayın Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan GÜNENC, Konya Karaman Otelciler Birliği Başkanı ve üyeleri, başhekim yardımcılarımız, hastane müdür ve yardımcıları ile hekimlerimiz katıldı. Toplantıda Başhekim Yardımcımız Sayın Dr. Abdullah ÖZTÜRK, hastanenin tanıtımı kapsamında sahip olduğumuz fiziksel avantajlar, yüksek teknoloji ürünü donanım ve nitelikli sağlık insan gücü hakkında bilgi verdi.  Akabinde sağlık turizmi faaliyetlerinin geliştirilmesi noktasında katkı sunmak isteyen katılımcılar ile interaktif görüşmeler yapılarak görüş ve önerileri alındı. Oldukça yararlı geçen ve belirli aralıklarla tekrarlanmasına karar verilen toplantıların, hastanemiz sağlık turizmine önemli katkılar sağlaması beklenmektedir.