Hastanemiz Acil Tıp Kliniği ‘nde, “Acilde Hipnotik Yaklaşım Kursu” başarıyla gerçekleştirildi.
24 Eylül 2024

Düzenlenen programa katılan Başhekimimiz Sayın Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan GÜNENC açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Kurs başkanı ve eğitimcisi Prof. Dr. Muhammet Gökhan TURTAY tarafından Acilde Hipnotik Yaklaşım Kursu’ hakkında kısaca bilgi verildi. Daha sonra kurs eğitimcisi Dr. Sinan GÜZEL, konuşmasını gerçekleştirdi.

Ağırlıklı olarak Konya’dan olmak üzere akademisyen hekimler, uzman hekimler, pratisyen hekimlerve araştırma görevlisi doktorlardan oluşan çeşitli branşlardaki doktorlarla toplam 20 katılımcı ile kurs yapıldı.

Bu kursta 2 gün boyunca hem teorik hem de pratik eğitimler verildi. Katılımcılara verilen sertifika ve katılımcılardan alınan geri bildirimler ile kurs başarı ile tamamlandı.

Title
  • Hastanemiz Acil Tıp Kliniği nde,  Acilde Hipnotik Yaklaşım Kursu başarıyla gerçekleştirildi.