01 Ağustos 2024

ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı ve UGES Sektör Başkanı Sayın Prof. Dr. Mehmet ÇELİK, ASELSAN Sağlık Program Direktörü Sayın Fatih TAN ve UGES Tasarım Direktörü Sayın Alaattin DÖKMEN, Başhekimimiz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan GÜNENC ve hastane yönetimimizi ziyaret etti. Başhekim Yardımcılarımızdan Sayın Doç. Dr. Ayşegül DEMİR, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Emin Fatih VİŞNECİ ve hastanemiz Acil Tıp Kliniği Eğitim Sorumlusu Sayın Prof. Dr. Mehmet GÜL de yapılan toplantıya katıldı.

Toplantıda mevcut ASELSAN sağlık ürünleri hakkında bilgi edinildi ve geliştirilebilecek ortak projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret, hediye takdimi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

• ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı ve UGES Sektör Başkanı Sayın Prof. Dr. Mehmet ÇELİK ve beraberindeki heyet, Başhekimimiz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan GÜNENC ve hastane yönetimimizi ziyaret etti.