Kanada vatandaşı hasta burun ameliyatı için Konya Şehir Hastanesi’ni tercih etti.
23 Mayıs 2024

Konya Şehir Hastanesi tecrübeli hekim kadrosu, modern fiziki olanakları ve yüksek teknoloji altyapısı ile birçok hastaya sağlık hizmeti sunarken aynı zamanda Uluslararası Sağlık Turizmi alanında çalışmalarını da sürdürüyor. Burun ameliyatı olmak için Türkiye’ye gelen Kanada vatandaşı M.A. Konya Şehir Hastanesi’ni tercih edip, ameliyat olma isteği ile başvuruda bulunmasının ardından muayenesi gerçekleştirilerek gerekli tetkikler yapıldıktan sonra hastanın ameliyatına karar verildi. Kulak Burun Boğaz Hastalıkları bölümünden Başasistan Uzm. Dr. Mehmet Akif ALAN ve ekibi tarafından başarılı bir operasyon gerçekleştirilmiştir.

Başasistan Uzm. Dr. Mehmet Akif ALAN, ‘’34 yaşında erkek hasta, burundan nefes almada güçlük ve şekil bozukluğu şikâyetleri nedeniyle kliniğimize hastanemiz Uluslararası Sağlık Turizmi Birimi aracılığıyla başvurdu. 3 yıl önce geçirilmiş bir travma öyküsü de olan hastamıza muayene ve gerekli tetkiklerin ardından Septorinoplasti Ameliyatı yapmaya karar verdik. Hastamızla burnunun dış görünümüyle ilgili isteklerini detaylı şekilde konuştuk. Yaklaşık 3 saatlik başarılı bir ameliyatın ardından hem fonksiyonel hem de estetik açıdan istediğimiz sonuca ulaştık. Ameliyattan bir gün sonra hastamızı taburcu ettik. Bir hafta sonra da alçı ve tamponlarını aldık. Sonuçtan memnun olan hastamızın mutluluğu bizi de mutlu etti’’ şeklinde konuştu.

Sağlık turizmi kapsamında konuğumuz olan hastamız ayrılırken memnuniyetini ve teşekkürlerini ileterek ülkesine dönmüştür.

Title
  • Konya Şehir Hastanesi tecrübeli hekim kadrosu, modern fiziki olanakları ve yüksek teknoloji altyapısı ile birçok hastaya sağlık hizmeti sunarken aynı zamanda Uluslararası Sağlık Turizmi alanında çalış
  • Kanada vatandaşı hasta burun ameliyatı için Konya Şehir Hastanesini tercih etti.