Hastanemizde Üçüncü MR Cihazı Hizmet Vermeye Başlamıştır.
27 Mart 2024

Son MR cihazı ile birlikte günde ortalama 350 MR çekiminin yapıldığı hastanemiz görüntüleme merkezini ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet KOÇ, “Hastanemizde hasta kapasitesinin ve nitelikli hizmetlerin artması sonucunda üçüncü MR cihazı faaliyete alınmıştır.2023 yılı içerisinde 3 milyonun üzerinde vatandaşımıza sağlık hizmeti sunan hastanemizde hizmete açılan son teknoloji MR cihazı önemli bir fonksiyonu yerine getirecek ve MR için sıra bekleyen hastalarımızın bekleme süresini en aza indirecektir. MR cihazının yüksek çekim gücü sayesinde daha kısa sürede daha yüksek kalitede görüntüler elde ediliyor. Konya Şehir Hastanemiz sunduğu özellikli hizmetler ile bölgemizin referans hastanesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Hastanemizin verimli çalışması ve gelir-gider dengesini yakalayabilmesi adına koymuş olduğumuz hedeflere ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Konya Şehir Hastanesi, gelir-gider dengesi açısından ülkemizdeki şehir hastaneleri arasında en iyi durumda olan hastanelerden birisi durumundadır.” dedi.

İl Sağlık Müdürümüz Sayın Mehmet KOÇ’a ziyaretleri sırasında Başhekimimiz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan GÜNENC, hastane yönetimi ve sağlık çalışanlarımız eşlik etti.

• Hastanemizde Üçüncü MR Cihazı Hizmet Vermeye Başlamıştır.