Hastanemiz Konferans Salonunda “Konya İli Bölgesel Sosyal Güvenlik Uygulamaları ve Faturalandırma Eğitimi” Konferansı Gerçekleştirildi.
04 Nisan 2024

Bakanlığımız Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Finansal Analiz ve Faturalandırma Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Konya, Aksaray, Niğde ve Karaman illeri sağlık tesisleri personelinin katılımı ile “Konya İli Bölgesel Sosyal Güvenlik Uygulamaları ve Faturalandırma Eğitimi” konferansı hastanemizde gerçekleştirildi.

Konferansa Başhekimimiz Sayın Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan GÜNENC, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Finansal Analiz ve Faturalandırma Dairesi Başkanı Sayın Doç. Dr. Aziz KÜÇÜK, Tedarik Hizmetleri ve Satınalma Dairesi Başkanı Sayın Muhammed Zahid KAYA, Tedarik Planlama Stok ve Lojistik Yönetimi Dairesi Başkanı Sayın Osman BAHÇEKAPILI,  Döner Sermaye, Bütçe ve Muhasebe İşlemleri Dairesi Başkanı Sayın Özkan ARSLAN ile SGK Medula ve Bilişim Uygulamaları Dairesi Başkanı Sayın Alkan DEMİRTAŞ, SGK Yazılım Hizmetleri Dairesi Başkanı Sayın Ertan YIĞMAN,  Finansal Analiz ve Faturalandırma Daire Başkanlığı’ndan Sayın Betül CİVELEK ve Sayın Sevil DENER, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nden Sayın Ersin KARABULUT, Döner Sermaye Bütçe ve Muhasebe İşlemleri Daire Başkanlığı’ndan Sayın İbrahim KARAGLİ, Tedarik Planlama Stok ve Lojistik Yönetimi Daire Başkanlığı’ndan Sayın Canan KAYA, Sayın Hikmet ÇIRNIK ve Sayın Ayşe Betül KURTULUŞ,  SGK Medula ve Bilişim Uygulamaları Daire Başkanlığı’ndan Sayın M. Şener İSKENDEROĞLU, SGK Yazılım Hizmetleri Daire Başkanlığı’ndan Sayın Miyase GÜLAY, SGK Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı’ndan Sayın Murat TUTAR ve hastane yönetimimiz katılım sağlamıştır.

Son derece başarılı geçen eğitim programı soru-cevap bölümü ile sona erdi.

• Fatura1
  • Fatura2