Hastanemizde Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği “vNOTES Jinekolojik Cerrahinin Geleceği” Konferansı Gerçekleştirildi.
19 Ekim 2023

Başhekimimiz Sayın Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan GÜNENC, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Klinik Sorumlusu Doç. Dr. Nur Gözde KULHAN, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Mehmet KULHAN tarafından düzenlenen ve Doç. Dr. Murat YASSA, Doç. Dr. Cihan KAYA’nın katılımlarıyla vNOTES Jinekolojik Cerrahi Yöntemi Konferansı hastanemizde gerçekleştirilmiştir.

Son yıllarda tercih edilen vNOTES Jinekolojik Cerrahi Yöntemi ile İzsiz Rahim Alma (Histerektomi) Ameliyatı, Yumurtalık Kisti (Over Kistektomi) ve Tüplerin Bağlanması (Tüp Ligasyonu) gibi cerrahi işlemlerinin yapılması mümkün olmaktadır.

Konferansa Selçuk Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Başkent Üniversitesi Tıp Fakültelerinde sağlık hizmeti veren değerli hocalarımız katılım sağlamıştır.

• 9-min.JPG
  • 1-min.JPG