Hastanemizin Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği’nde, Pelvis ve Asetabulum Cerrahisi Ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi.
05 Ekim 2023

Aksaray'da geçirdiği trafik kazası sonucu hastanemizin Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği’ ne getirilen 42 yaşındaki erkek hastamızın, Pelvis ve Asetabulum Cerrahisi Ameliyatı Op. Dr. Mehmet KILIÇ ve Op. Dr. Ahmet YURTERİ tarafından başarıyla gerçekleştirildi.

30 yıldır Avusturya'da yaşayan Elvan YILMAZ, Aksaray ziyareti sırasında trafik kazası geçirdi. Kaza sonucu yapılan muayene ve çekilen grafiler sonucunda, asetabulum (kalça yuvası) kırığı ve femurun subtrokanterik (uyluk kemiğinin üst bölgesi) açık kırığı teşhisi konuldu.

Hastamıza uygulanan iki aşamalı cerrahi müdahale sonucunda, travmadan sadece 48 saat sonra femur bölgesine çivi operasyonu gerçekleştirildi. Ardından 6 gün sonra gerçekleştirilen ikinci aşamada, Modifiye Stoppa yaklaşımı ile başarılı bir şekilde Asetabulum Cerrahisi yapıldıktan sonra, şifa ile taburcu edildi.

Hastanemiz kurulduğu günden bugüne toplumun sağlık ihtiyaçlarını, modern fiziksel altyapısı, ileri teknoloji ürünü tıbbi donanımı ve deneyimli sağlık insan gücü kapasitesi ile karşılamak için var gücüyle çalışarak, bölgesel çapta hizmet vermektedir.