Konya Şehir Hastanesi’nde İlk Bebek Dünyaya Geldi
21 Ağustos 2020

Geçtiğimiz hafta içerisinde hasta kabulüne başlayan Konya Şehir Hastanesi’nde ilk doğum gerçekleşti. Halime ile Mehmet Elmacı çiftinin 2 kilo 100 gram ağırlığında doğan çocukları Konya Şehir Hastanesi’nde dünyaya gelen ilk bebek oldu.
Normal doğum yapan anneyi hasta odasında ziyaret ederek kutlayan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Hastane Başhekimi Doç. Dr. M. Ali Eryılmaz, YDA İşletme Müdürü Mehmet Aydın bebeğe tam altın hediye ettiler. Anneye ve bebeğe hediyelerini takdim ettikten sonra açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Koç, “2 kilo 100 gram ağırlığında sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen kız bebeğimiz Konya Şehir Hastanemizin ilk misafiri oldu. Allah’tan hayırlı, bereketli, uzun ömürler diliyorum. Vatana millete hayırlı bir evlat olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Genç anne Halime Elmacı, bebeğini kucağına almaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, kendisini bir hastanede değil otel odasında gibi hissettiğini ifade etti. Baba Mehmet Elmacı’da böylesine güzel ve konforlu bir hastaneyi vatandaşların hizmetine sunan Başta Cumhurbaşkanımıza ve tüm yetkililere teşekkür etti.

• ilkbebek2.png
  • ilkbebek3.png